Antena 3 CNN Actualitate Andrei Plăcintă a fost eliberat şi va fi cercetat în stare de libertate

Andrei Plăcintă a fost eliberat şi va fi cercetat în stare de libertate

Andrei Plăcintă a fost eliberat şi va fi cercetat în stare de libertate
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Ian 2011   •   13:37

Fiul senatorului Sorina Plăcintă a fost eliberat din arest. Judecătorii Curţii de Apel au decis, joi, cercetarea acestuia în stare de libertate.

Andrei Plăcintă a susţinut în faţa magistraţilor că versiunea procurorilor despre scandalul în care a fost implicat este exagerată. Nu a recunoscut că ar fi vrut să calce pe cineva cu maşina şi a povestit că totul s-a întâmplat din dragoste.

În sala de judecată, Andrei Plăcintă a vorbit despre despărţirea de fosta prietenă şi a lansat o variantă nouă: a căutat-o pentru a recupera o datorie. Atunci, a spus Plăcintă junior, tânăra l-a anunţat că are un nou iubit.

Tânărul a încercat să demonteze şi acuzaţiile că l-a călcat intenţionat pe un trecător pe picior cu maşina. Andrei a fugit de la locul scandalului după ce un trecător a tras asupra lui cu un pistol cu bile de cauciuc.

Tribunalul Bucureşti a decis, în data de 8 decembrie, arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Andrei Răzvan Plăcintă. Fiul deputatului PDL, Sorina Plăcintă, este acuzat de tentativă de omor calificat, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în urma unui incident petrecut în Capitală.



×
Subiecte în articol: Andrei Placinta eliberat Curtea de Apel
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close