Antena 3 CNN Actualitate Au pornit în drum spre NICĂIERI. Sute de pasageri, blocaţi în mijlocul nămeţilor. VEZI LISTA cu trenurile care NU CIRCULĂ

Au pornit în drum spre NICĂIERI. Sute de pasageri, blocaţi în mijlocul nămeţilor. VEZI LISTA cu trenurile care NU CIRCULĂ

Au pornit în drum spre NICĂIERI. Sute de pasageri, blocaţi în mijlocul nămeţilor. VEZI LISTA cu trenurile care NU CIRCULĂ
de O.P.    |    27 Ian 2014   •   05:38

 Sute de călători au rămas blocaţi în gări ore în şir după ce liniile de cale ferată au fost acoperite de zăpadă.

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ A TRENURILOR CARE NU CIRCULĂ

În gara din Buzău, un tren a rămas blocat mai bine de douăsprezece ore. Călătorii au sunat disperaţi la 112, însă abia aproape de miezul nopţii garnitura s-a urnit din loc.

Şi călătorii care au venit dinspre Constanţa au avut de îndurat frigul după ce macazul garniturii a îngheţat. Oamenii au fost mutaţi într-un alt tren, prin viscol şi nămeţi, cu bagajele în mână.

Un tren plecat din Bucureşti, ieri de dimineaţă, a rămas blocat mai bine de douăsprezece ore în gara din Buzău. Cei 130 de pasageri au petrecut în el mai bine de 15 ore, timp în care nu au parcurs nici jumătate din drum.

După ore în şir de aşteptare, oamenii şi-au pierdut răbdarea şi au început să sune la 112.

Aproape de miezul nopţii trenul a pornit în cele din urmă din gara Buzău după ce o freză le-a croit drum prin nămeţii înalţi. Chiar şi aşa, garnitura a înaintat foarte greu.

Alte cîteva sute de călători care au pornit cu trenul din Constanţa au trecut prin clipe de coşmar după ce macazul garniturii a îngheţat. Oamenii au fost mutaţi într-un alt tren, prin viscol şi nămeţi, cu bagajele în mână. Au ajuns în cele din urmă la destinaţie, însă cu o întârziere de peste şapte ore.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close