Antena 3 CNN Actualitate Badea, mesaj către fostul premier: Te-ai culcat Boc şi te-ai trezit Kenenisa Bekele? Cam cât de nebun să fii?

Badea, mesaj către fostul premier: Te-ai culcat Boc şi te-ai trezit Kenenisa Bekele? Cam cât de nebun să fii?

Badea, mesaj către fostul premier: Te-ai culcat Boc şi te-ai trezit Kenenisa Bekele? Cam cât de nebun să fii?
18 Apr 2014   •   00:10

Mircea Badea a comentat, în ediţia de joi seară a emisiunii "În gura presei", declaraţia fostului premier al României, Emil Boc, care recunoaşte, într-un interviu pentru o publicaţie clujeană, că lunginea traseului de la maratonul la care a participat duminică (13 aprilie) a fost de 5 kilometri, nu de 6, aşa cum s-a lăudat iniţial.

Într-un articol intitulat "Emil Boc a fost păcălit de organizatorii Maratonului Clujului. Traseul a fost mai scurt", fostul premier declară că a alergat ”20.59 de secunde, pe ceas".

"Ei ne-au spus că sunt 6 kilometri şi eu când am terminat cursa m-am uitat la ceas, dar mi s-a părut şi mie parcă e prea bun timpul. Dar, spre deosebire de anul trecut am şi plecat mult mai tare", a declarat Emil Boc.

Mircea Badea a afirmat încă din 13 aprilie, la "În gura presei", că fostul premier nu este capabil să ajungă la performanţa de a alerga 6 kilometri în 21 de minute.

"Sunt singurul, singurul care şi-a dat seama de dimensiunile monstruozităţii, în antiteză cu dimensiunile lui Boc", a mai spus Badea.


Citeşte şi:

Mircea Badea: „Nu se poate să minţi şi în legătură cu timpul de la un cros”

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Emil Boc
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close