Antena 3 CNN Actualitate Băiatul care a căzut de la geamul grădiniţei a ieşit din comă

Băiatul care a căzut de la geamul grădiniţei a ieşit din comă

Băiatul care a căzut de la geamul grădiniţei a ieşit din comă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    24 Oct 2011   •   21:44

Băieţelul care a căzut de la geamul grădiniţei săptămâna trecută a ieşit din comă. Le-a cerut părinţilor suc, ceva dulce şi o maşinuţă. Medicii cred că ar putea fi externat săptămâna viitoare. Părinţii lui sunt însă hotărâţi să depună plângere penală împotriva personalului de la grădiniţă. Mai ales că e foarte probabil ca fiul lor să nu mai fie niciodată copilul care era înainte.

A trecut aproape o săptămână de când Mihăiţă, în vârstă de doar patru ani, ajungea în comă la spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

În tot acest timp, copilul a fost la un singur pas de moarte. A trecut printr-o operaţie dificilă pe creier, iar părinţii, prin cea mai cruntă durere.

Totuşi, greul nu a trecut. Băiatul va trebui să petreacă ore întregi cu un psiholog care să îi explice ceea ce s-a întâmplat. Are nevoie şi de o perioadă de recuperare neuromotorie. Nu îşi poate mişca nici mâna şi nici piciorul stâng.

Anchetatorii trebuie să le răspundă părinţilor cum de a fost posibil ca băiatul lor să cadă de la fereastra grădiniţei. Şi nu se vor mulţumi doar cu răspunsul. Oamenii vor ca vinovaţii să plătească.

 

×
Subiecte în articol: baiat cazut geam gradinita coma
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close