Antena 3 CNN Actualitate Băsescu şi misterul tricoului albastru. De ce îl poartă mereu în campanie

Băsescu şi misterul tricoului albastru. De ce îl poartă mereu în campanie

Băsescu şi misterul tricoului albastru. De ce îl poartă mereu în campanie
Sursa foto: Foto: Mediafax
20 Iul 2012   •   23:38

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a clarificat, vineri seară, misterul faptului că în perioada de campanie poartă acelaşi obiect vestimentar - un tricou albastru.

El a spus, la Digi 24, că în 2007, una dintre firmele britanice care produc îmbrăcăminte i-a făcut cadou un set de cinci tricouri, după referendum, după ce în campanie a purtat un tricou cu marca firmei.
   
"Puloverul acela cu anchior (din timpul campaniei din 2009 - n.r.), l-am primit de ziua mea de la medicul de familie şi mi-a plăcut foarte mult culoarea şi acolo a ieşit marea poveste cu movul (...) Pe urmă mi-au cumpărat fetele cravată mov şi de aici lucrurile s-au dus. Pe de altă parte, trebuie să vă spun că sunt un om cu micile lui superstiţii, care vin din educaţia de marinar, pentru că marinarul, acolo în ocean nu ai intermediari, să ai preot să...Te rogi la Dumnezeu şi o faci cu o sinceritate incredibilă, că nu are cine te ajuta, decât el...?, a explicat Băsescu.
   
În majoritatea apariţiilor publice din campania electorală pentru referendumul din 29 iulie, Traian Băsescu este îmbrăcat cu un tricou de culoare albastră.

 

×
Subiecte în articol: tricou
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close