Antena 3 CNN Actualitate Băsescu vrea o reprezentaţie a piesei "Blonda, chiorul şi piticul" la Palatul Cotroceni

Băsescu vrea o reprezentaţie a piesei "Blonda, chiorul şi piticul" la Palatul Cotroceni

Băsescu vrea o reprezentaţie a piesei "Blonda, chiorul şi piticul" la Palatul Cotroceni
Sursa foto: Foto: INTACT Images
20 Mai 2011   •   17:04
După cenzura filmului "Noiembrie, ultimul bal" sau piesa "Revizorul", ambele petrecute înainte de 1989, în România anului 2011, istoria se repetă.

În Bucureşti, la Sala Dalles, a avut loc recent premiera comediei "Blonda, chiorul şi piticul". Regizorul este ameninţat că, dacă nu schimbă numele piesei, aceasta nu se va mai juca

"E urât, nu mă aşteptam să se ajungă aici", povesteşte Ştefanis Lupu, regizorul piesei şi iniţiatorul proiectului. Ştefanis Lupu afirmă că sâmbătă, înainte de premiera piesei a avut o discuţie absolut halucinantă cu directoarea Sălii Dalles, Iustina Cornel, care i-a spus că trebuie să schimbe titlul piesei sau aceasta nu se va mai juca.

Într-o intervenţie telefonică în emisiunea "Esenţial”, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Valeriu Turcan, a transmis din partea preşedintelui că invită trupa respectivă să susţină piesa în sala de teatru a Palatului Cotroceni, ca o dovadă libertăţii totale de exprimare care există în România în acest moment.

De asemenea, Valeriu Turcan a declarat că Administraţia Prezidenţială nu poate avea păreri legate de disputele interne dintr-o instituţie. "Libertatea totală de exprimare care există în acest moment în România este în directă legătură cu mandatul preşedintelui Traian Băsescu.
 


×
Subiecte în articol: Palatul Cotroceni teatru
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close