Antena 3 CNN Actualitate Becali, înainte de a se întoarce în puşcărie: Temniţa este cel mai bun lucru din viaţa mea

Becali, înainte de a se întoarce în puşcărie: Temniţa este cel mai bun lucru din viaţa mea

Becali, înainte de a se întoarce în puşcărie: Temniţa este cel mai bun lucru din viaţa mea
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    29 Mar 2015   •   12:18

Gigi Becali se întoarce astăzi la penitenciarul Poarta Albă după ce a petrecut cinci zile în libertate. "Mi-e ruşine de ce făceam. Nu sunt mândru de ceea ce făceam(...). Nu ştiam să mă rog dacă nu treceam prin temniţă", a spus latifundiarul, duminică, înainte de a se întoarce la închisoare.

"Eu am primit temniţa cu dragoste, pentru că mi-am dat seama că numai acolo am învăţat să mă rog. Nu ştiam ce înseamnă mântuirea şi acum am aflat. Temniţa este cel mai bun lucru din viaţa mea", a mai spus Becali.

"Dacă suferinţa este drumul spre mântuire, de ce să nu o primesc cu dragoste? Am primit-o cu dragoste. Eu vreau să fiu un om duhovnicesc şi să fac lucruri bune", a adăugat el.

Omul de afaceri a profitat din plin de zilele libere. Gigi Becali şi-a petrecut ultimele ore ale permisiei sale mergând la slujba religioasă de la Biserica din Pipera.

A stat cu familia, dar a avut timp şi să se plimbe prin Bucureşti. A fost la Palat, iar ieri s-a relaxat la mall-ul din Băneasa, unde a savurat o cafea alături de câţiva prieteni.

În închisoare, Gigi Becali a terminat de scris două cărţi, "Muntele Athos, patria Ortodoxiei" şi "Becali şi Steaua", iar în februarie 2015 a anunţat că se apucă de o a treia carte, "Becali, Parlamentul Europei şi Parlamentul României". Pentru fiecare dintre cărţile scrise, el a primit o reducere cu 30 de zile a pedepsei.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi şase luni, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Citeşte şi
:

Gigi Becali află după Buna Vestire dacă va eliberat condiţionat din penitenciar

×
Subiecte în articol: Gigi Becali inchisoare
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close