Antena 3 CNN Actualitate Când foamea de BANI distruge o ţară. Cum arată pădurile măcelărite din Munţii Harghitei

Când foamea de BANI distruge o ţară. Cum arată pădurile măcelărite din Munţii Harghitei

Când foamea de BANI distruge o ţară. Cum arată pădurile măcelărite din Munţii Harghitei
Sursa foto: Foto: Florin Cadar via [email protected]
de O.P.    |    02 Noi 2012   •   09:54

Dacă stai câteva zile la munte vei vedea cum se fură pădurile. Camioane întregi încarcate cu truchiurile uriaşe ale copacilor ies din pădure, şi pornesc încolonate pe drum.

Copacii, crescuţi în zeci şi poate chiar sute de ani, sunt tăiaţi fără milă, fără vreun plan sau vreo strategie. Împădurirea este un termen necunoscut autorităţilor de la noi, care au închis ochii în faţa dezastrului şi s-au spălat pe mâini aruncând în ochii publicului legi perfide făcute în aşa fel încât să nu se poată stabili vinovatul.

Utilizatorul nostru, Florin Cadar, ne-a trimis pe adresa de mail [email protected] mai multe fotografii grăitoare pe care le-a surprins în Munţii Harghitei.

Ce măsuri vor fi luate? Când se va opri măcelărirea pădurilor? Nimeni nu ştie, dar poate că dacă ne vom uni şi vom prezenta constant dezastrul din munţi, autorităţile nu vor mai închide ochii.

Dacă ai surprins astfel de imagini, cu defrişările ilegale din munţi, trimite-ne imaginile tale pe [email protected], iar noi vom arăta ţării fotografiile trimise de tine.



×
Subiecte în articol: defrisare
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close