Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Tolontan: Cred că dosarul legat de Gala Bute va fi dus până la capăt

Cătălin Tolontan: Cred că dosarul legat de Gala Bute va fi dus până la capăt

Cătălin Tolontan: Cred că dosarul legat de Gala Bute va fi dus până la capăt
de M.T.    |    24 Apr 2014   •   21:31

Într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", redactorul-şef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan, s-a declarat încrezător că ancheta în cazul organizării Galei Bute se va duce până la capăt.

„Nu cred că va fi dat un anumit verdict, nimeni nu poate face asta. Dar cred că acest dosar va fi dus până la capăt fără a şti care este acest capăt. Ştim însă, în acest moment, că vorbim despre corupţie în achiziţii publice, despre trafic de influenţă şi despre abuz în serviciu”, a spus Tolontan la Antena 3.

Jurnalistul a explicat motivele pentru care nu împărtăşeşte scepticismul unei mari părţi a publicului în acest caz.

„Această anchetă a fost dezgropată, nu are nicio logică pentru a fi din nou îngropată. Mai mult decât atât, DNA şi-a umilit omul care a încercat să muşamalizeze ancheta respectivă. Omul ăla a plecat din DNA în văzul tuturor”, a precizat redactorul-şef al Gazetei Sporturilor.

De asemenea, Cătălin Tolontan a adus în discuţie două cazuri celebre, cel al Monicăi Iacob Ridzi, al cărei dosar a fost instrumentat de aceeaşi procuroare care se ocupă şi de ancheta legată de Gala Bute, şi pe cel al oamenilor de fotbal, condamnaţi în dosarul transferurilor.


×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close