Antena 3 CNN Actualitate Cazul care arată nenorocirea din sistemul sanitar. A stat patru ore cu sonda de urină în mână, în faţa spitalului

Cazul care arată nenorocirea din sistemul sanitar. A stat patru ore cu sonda de urină în mână, în faţa spitalului

Cazul care arată nenorocirea din sistemul sanitar. A stat patru ore cu sonda de urină în mână, în faţa spitalului
Sursa foto: Foto: blogdemarcospires.blogspot.com
20 Iul 2012   •   09:48

Un bărbat din Buzău a stat patru ore în faţa spitalului, cu o sondă de urină în mână, fără ca nimeni să-l bage în seamă. Ghinionul său a fost că la secţia urologie după ora 16 nu mai era niciun medic de serviciu care să-l poată îngriji. Aşa că asistentele l-au trimis acasă deşi tânărul le-a spus că are dureri mari.

Tânărul fusese diagnosticat cu blocaj renal din cauza unei infecţii puternice iar medicii i+au introdus o sondă care ar fi trebuit înlăturată după 14 zile. Pentru că nu mai putea suporta durerile s-a prezentat cu o zi mai devreme la secţia urologie a spitalului Judeţea Buzău. Asistentele l-au trimis însă acasă pentru că nu exista medic de gardă.

Din cauza durerillor puternice bărbatul a refuzat să plece şi a aşetptat în curtea spitalului. Abia după patru ore a fost luat în seamă.

Potrivit Adevărul.ro, conducerea spitalului judeţean Buzău recunoaşte că sunt mulţi pacienţi nemulţumiţi însă de vină este lipsa de personal medical. Spitalul ar mai avea nevoie de 13 medici, însă Ministerul Sănătăţii a aprobat doar patru posturi. 

×
Subiecte în articol: Buzau spital sistem sanitar
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close