Antena 3 CNN Actualitate Ce şanse are Elena Udrea să iasă din arest. "Vom demonstra nevinovăţia ei în Dosarul Gala Bute"

Ce şanse are Elena Udrea să iasă din arest. "Vom demonstra nevinovăţia ei în Dosarul Gala Bute"

Ce şanse are Elena Udrea să iasă din arest. "Vom demonstra nevinovăţia ei în Dosarul Gala Bute"
de O.P.    |    24 Mar 2015   •   05:33

Dosarul "Gala Bute" devine pe zi ce trece o tragedie pentru Elena Udrea şi apropiaţii săi. Cel puţin dacă stăm să îi ascultăm pe cei anchetaţi de procurori.

Rubel Obeja spune ironic că este Brad Pitt, iar avocatul Elenei Udrea vorbeşte de telenovela în care clienta sa are rolul principal. În ciuda scenariilor în care se văd cei anchetaţi un lucru este sigur. Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor pentru încă 30 de zile. Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis să aprobe propunerea procurorilor de prelungire a arestului preventiv, atât pentru fostul ministru al Dezvoltării cât şi pentru Rudel Obreja şi Tudor Breazu.

Elena Udrea va sta în arest până pe 25 aprilie, dacă în urma contestaţiei pe care avocaţii o pot face, judecătorii nu vor da o altă decizie. 

Imediat după încheierea sedinţei de judecată, fosta protejată a lui Traian Băsescu a fost dusă înapoi în arest. Şi ceilalţi arestaţi în dosarul Gala Bute, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box. Rudel Obreja şi Tudor Breazu, administratorul moşiei de la Nana a Elenei Udrea,
rămân în spatele gratiilor.

În ciuda deciziei magistraţilor, avocatul Elenei Udrea susţine că adevărul este de partea clientei sale.

Apărătorul fostului ministru susţine că  în perioada următoare va depune la dosar şi probe noi în susţinerea nevinovăţiei clientei sale.

Elena Udrea este acuzată în dosarul Gala Bute de abuz în serviciu şi luare de mită. În cererea de prelungire a măsurii de arest preventiv, procurorii au invocat şi rezultatul confruntărilor de săptămâna trecută dintre fostul ministru şi denunţătorii săi.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Udrea arest
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close