Antena 3 CNN Actualitate Cei opt copii ai căror părinţi sunt arestaţi pentru relaţii sexuale pe stradă, duşi la un centru de minori

Cei opt copii ai căror părinţi sunt arestaţi pentru relaţii sexuale pe stradă, duşi la un centru de minori

Cei opt copii ai căror părinţi sunt arestaţi pentru relaţii sexuale pe stradă, duşi la un centru de minori
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    26 Iul 2012   •   18:45

Cei opt fraţi din comuna ieşeană Costuleni, ai căror părinţi au fost arestaţi după ce au întreţinut relaţii sexuale pe stradă, au fost preluaţi joi de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) şi duşi într-un centru pentru minori din Iaşi, informează Mediafax.

Decizia a fost luată după ce părinţii celor opt copii au fost arestaţi pentru raporturi sexuale în locuri publice, iar bunicii minorilor au spus că nu au posibilităţi materiale pentru a-i întreţine.

"Soluţia (preluării minorilor - n.r.) este una temporară. Se va stabili ulterior cât timp vor rămâne copiii în acest centru", a declarat Niculina Karacsony, director adjunct al DGASPC Iaşi.

Cei opt copii au vârste cuprinse între doi şi 16 ani.

Părinţii minorilor, Dan şi Gabriela Margină, se află în arest preventiv, după ce, pe 10 iulie, au fost surprinşi în timp ce întreţineau relaţii sexuale pe o stradă din localitatea Costuleni.

"S-au dezbrăcat şi au întreţinut relaţii sexuale pe un drum public, în prezenţa mai multor persoane, între care şi copii ai celor doi. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Răducăneni", a spus Niculina Lisnic, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni.

Cei doi soţi au fost arestaţi pentru 20 de zile, pentru ultraj contra bunelor moravuri, perversiuni sexuale şi corupţie sexuală.




×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close