Antena 3 CNN Actualitate Cererea lui Mureşan de a fi eliberat temporar pentru a participa la înmormântarea fiului său a fost aprobată

Cererea lui Mureşan de a fi eliberat temporar pentru a participa la înmormântarea fiului său a fost aprobată

Cererea lui Mureşan de a fi eliberat temporar pentru a participa la înmormântarea fiului său a fost aprobată
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    14 Sep 2012   •   22:37

Cererea fostului ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureşan de a i se permite să iasă temporar din închisoare pentru a participa la înmormântarea fiului său a fost aprobată, informează un comunicat al Penitenciarului Gherla, potrivit Agerpres.

Comisia întrunită cu scopul de a analiza cererea lui Mureşan a decis acordarea permisiunii de ieşire din penitenciar pentru o durată de 24 de ore, de luni, 17 septembrie, orele 20,30 până marţi, 18 septembrie, orele 20,30.

În conformitate cu reglementările legale în vigoare privind executarea pedepselor şi a măsurilor dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, persoanele private de libertate care au avut o conduită constant pozitivă pot fi recompensate cu permisiunea ieşirii din penitenciar pe o durată determinată.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat definitiv, pe 28 mai, pe fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureşan la şapte ani de închisoare cu executare, pentru deturnare de fonduri.

Dan Mureşan, fiul fostului ministru al Agriculturii, a fost găsit mort într-un apartament din Kenya.

×
Subiecte în articol: înmormântare penitenciar inchisoare
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close