Antena 3 CNN Actualitate Cioacă a fost achitat de Judecătoria Braşov în dosarul de "furt între soţi"

Cioacă a fost achitat de Judecătoria Braşov în dosarul de "furt între soţi"

Cioacă a fost achitat de Judecătoria Braşov în dosarul de "furt între soţi"
Sursa foto: Foto: Videonews
24 Iun 2011   •   21:39

Judecătoria Braşov l-a achitat, vineri, pe poliţistul Cristian Cioacă în dosarul de "furt între soţi" şi a respins, totodată, despăgubirile civile cerute de familia avocatei dispărute Elodia Ghinescu, potrivit Mediafax.

Avocata familiei Ghinescu, Crina Marilena Radu, a declarat că a formulat deja recurs faţă de decizia Judecătoriei Braşov.

Acest dosar, în care Cioacă era urmărit penal, a fost deschis în urma unei plângeri formulate de părinţii avocatei Elodia Ghinescu, pe 18 septembrie 2008. Ei solicitau atunci punerea sub sechestru asiguratoriu a apartamentului din Braşov a cuplului, pentru ca Cioacă să nu îl poată vinde.

Rechizitoriul arată că poliţistul şi-ar fi păgubit soţia de bunuri în valoare de 500.000 de lei şi pe familia acesteia, de bunuri de 200.000 de lei.

Acesta este al patrulea dosar penal al lui Cioacă. Mai întâi, poliţistul a fost acuzat că şi-ar fi omorât soţia dispărută de la domiciliu, apoi de violarea corespondenţei prin e-mail a acesteia şi, în final, de anularea contractului de închiriere a garsonierei din cartierul Tractorul din Braşov.

În noaptea de 29-30 august 2007, avocata Elodia Ghinescu a dispărut de la domiciliu şi de atunci trupul ei nu a mai fost găsit. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, este principalul suspect în acest caz.

×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close