Antena 3 CNN Actualitate Craiova. Un elev de 13 ani a ajuns la spital după ce a fost lovit cu un scaun în cap de un coleg

Craiova. Un elev de 13 ani a ajuns la spital după ce a fost lovit cu un scaun în cap de un coleg

Craiova. Un elev de 13 ani a ajuns la spital după ce a fost lovit cu un scaun în cap de un coleg
Sursa foto: Foto: Videonews
15 Sep 2011   •   09:16

Un elev de 13 ani din Craiova a ajuns la spital după ce a fost lovit cu un scaun în cap de către un coleg de clasă. Totul s-a întâmplat la şcoală într-o pauză, iar elevul bătăuş a fugit imediat după incident. Consiliul profesoral a deschis o anchetă internă, iar agresorul riscă să fie exmatriculat.

Între cei doi băieţi a izbucnit un conflict spontan. Unul dintre ei l-a înjurat pe celălalt, apoi l-a lovit cu un scaun în cap. Băiatul a fost dus cu răni la faţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi a avut nevoie de patru copci sub ochiul stâng.

Tatăl băiatului este hotărât să facă plângere la Poliţie, iar conducerea şcolii „Lascăr Catargiu" a anunţat că va lua măsuri în privinţa bătăuşului.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă, iar elevul bătăuş urmează să fie expertizat medical pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei. Pentru că agresorul este minor, răspund părinţii care pot fi sancţionaţi cu amendă.

 






×
Subiecte în articol: elev Craiova şcoală spital coleg
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Momentul impactului mortal dintre autocarul plin cu copii și un autoturism
x close