Antena 3 CNN Actualitate Cravata violet nu i-a mai purtat noroc. Se va întoarce Traian Băsescu pe mare? Vezi ce a declarat

Cravata violet nu i-a mai purtat noroc. Se va întoarce Traian Băsescu pe mare? Vezi ce a declarat

Cravata violet nu i-a mai purtat noroc. Se va întoarce Traian Băsescu pe mare? Vezi ce a declarat
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Iul 2012   •   01:55

Traian Băsescu a afirmat în cadrul declaraţiei de presă de vineri seară, de la Palatul Cotroceni, că nu va mai candida vreodată pentru funcția de președinte, precizând că are o meserie și că a avut grijă ca, la fiecare cinci ani, să își reînoiască livretul de comandant de navă.

"Sigur nu voi mai candida vreodată la funcţia de preşedinte" a declarat Traian Băsescu după aflarea rezultatului votului din plenul reunit al Parlamentului.

"Eu am o meserie, niciodată nu am rămas cu livretul de comandant de navă invalid, la fiecare cinci ani l-am reînnoit. Înainte de a atinge vârsta de pensionare, aş vrea să mai fiu la comandă pe puntea unei nave" a precizat acesta.



Este deja cunoscut faptul că Traian Băsescu s-a prezentat în repetate rânduri în faţa parlamentarilor, cu precărere în momentele de cumpănă, purtând cravată violet și readucând astfel în discuție ideea că şeful statului foloseşte unele magii pentru a-şi spori reuşitele în lupta cu adversarii politici.

Propunerea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu a trecut, vineri, de votul Parlamentului. S-au înregistrat, oficial, 256 de voturi în favoarea suspendării preşedintelui Traian Băsescu, în timp ce împotriva propunerii au fost 114 voturi, iar două voturi a fost declarate nule.

×
Subiecte în articol: Palatul Cotroceni
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close