Antena 3 CNN Actualitate Crin Antonescu, despre cota de încredere de care se bucură USL-ul în sondaje după invalidarea referendumului

Crin Antonescu, despre cota de încredere de care se bucură USL-ul în sondaje după invalidarea referendumului

Crin Antonescu, despre cota de încredere de care se bucură USL-ul în sondaje după invalidarea referendumului
Sursa foto: Foto: Antena 3
24 Aug 2012   •   23:12

Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat în emisiunea de vineri seară "Vorbe Grele" de la Antena 3, că rezultatele celui mai recent sondaj de opinie CSCI efectuat după scandalul legat de invalidarea referendumului, care îl cotează pe acesta cu un capital de încredere de 42%, "sunt prea din pripă pentru USL", deoarece "oamenii trebuie să conştientizeze revenirea lui Băsescu la Cotroceni".

Potrivit acestui sondaj de opinie, care a fost efectuat în perioada 21.23 august, pe un eşantion de 1.054 de persoane şi având o marjă de eroare de +/- 3%, dacă alegerile parlamentare ar avea loc în viitorul foarte apropiat, USL ar câştiga alegerile cu 62%, urmată la mare distanţă de către PDL-16%, PP-DD-12%, UDMR-4%, PRM-2%, PNG-1%, UNPR-1%, alţii-2%.

Crin Antonescu este întrecut în topul încrederii în personalităţile politice chiar de colegul său de alianţă, premierul Victor Ponta, care are o cotă de încredere de 47%. Cei doi sunt urmaţi de către preşedintele PDL, Vasile Blaga cu 19%, în timp ce preşedintele Traian Băsescu are 16%.


VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "VORBE GRELE" DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Vorbe Grele victor ciutacu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close