Antena 3 CNN Actualitate Cum ajungem cel mai uşor la aeroportul din Otopeni?

Cum ajungem cel mai uşor la aeroportul din Otopeni?

Cum ajungem cel mai uşor la aeroportul din Otopeni?
25 Mar 2012   •   21:28

Cine pleacă în vacanţă cu o cursă low-cost are de azi încă o grijă: transportul. Dacă până la Băneasa ajungeam uşor, acum, la drumul până la aeroport s-au mai adăugat nouă kilometri. Variante sunt destule, în funcţie de buzunar şi de comoditate.

Cursele low cost s-au mutat începând de azi pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Otopeni. Un singur lucru nu s-a schimbat: la aeroport trebuie să ajungi la timp.

Una dintre cele mai rapide si sigure modalitati pentru a ajunge la aeroport este trenul, iar biletul costa 8,10 lei. Într-o zi sunt 16 curse pe ruta Gara de Nord - Otopeni. Primul tren pleacă  la 6 dimineaţa şi ultimul la ora 19, iar drumul nu durează mai mult de o jumătate de oră. Chiar dacă este rareori plin, trenul are o capacitate de 70 de locuri.

Mai ieftin e doar autobuzul: un bilet costă 3,5 lei. 783 şi 780 sunt cele două mijloace de transport în comun care vă lasă chiar lângă intrare.

Cine îşi permite poate veni chiar şi cu maşina personală. Mai ales că, dacă nu lipseşte mai multe de o lună, nu trebuie să-şi facă griji pentru parcare. Maşina poate fi lăsată în parcare până la 30 de zile şi costă 380 de lei.


×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close