Antena 3 CNN Actualitate De ce nu a acţionat nimeni? SRI ştia de cazul Boldea din 2008

De ce nu a acţionat nimeni? SRI ştia de cazul Boldea din 2008

De ce nu a acţionat nimeni? SRI ştia de cazul Boldea din 2008
Sursa foto: Foto: orasul-brasov.ro
22 Mar 2012   •   13:05
SRI a sesizat încă din anul 2008 organele în drept despre cazul Boldea, a declarat şeful Biroului de presă al SRI, Sorin Sava, citat de Mediafax.

Potrivit lui Sava, SRI şi DIICOT au avut o relaţie corectă, de cooperare.  "Conform celor afirmate şi de domnul Codruţ Olaru, şeful DIICOT, reiterez că SRI şi DIICOT au avut o relaţie corectă, de cooperare", a  spus Sava.

"Reamintesc că încă din anul 2008 SRI a sesizat organele în drept despre acest caz", a adăugat şeful Biroului de presă al SRI.

"Ulterior, la solicitarea procurorilor, SRI a acţionat în conformitate cu legea şi protocoalele de cooperare existente cu instituţiile abilitate în acest caz. În acest context, SRI a întreprins strict măsurile solicitate de procurori, conform protocoalelor de cooperare deja menţionate", a spus Sava.

Autorităţile aruncă responsabilitatea de la una la alta în cazul deputatului Mihail Boldea. Procurorul general al României, Laura Codruţa Koveşi, spune că anchetatorii ştiu unde se află Mihail Boldea.

Parlamentarul a plecat sâmbătă din ţară prin Vama Giurgiu. El a ajuns la Istanbul de unde a plecat duminică către o destinaţie necunoscută.


Cum explică DIICOT fuga lui Boldea din ţară

Unde a "zburat" Boldea? Deputatul ar fi plecat într-o ţară africană cu care România nu are tratat de extrădare




×
Subiecte în articol: mihail boldea SRI DIICOT
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close