Antena 3 CNN Actualitate Decebal Traian Remeş, despre coşmarul vieţii sale: Eu NU am înfăptuit fapta de care am fost acuzat

Decebal Traian Remeş, despre coşmarul vieţii sale: Eu NU am înfăptuit fapta de care am fost acuzat

Decebal Traian Remeş, despre coşmarul vieţii sale: Eu NU am înfăptuit fapta de care am fost acuzat
de S.T.    |    17 Mar 2014   •   21:48

După mai bine de un an petrecut în spatele gratiilor, Decebal Traian Remeş a povestit iadul prin care a trecut.

Fostul coleg de guvern al lui Traian Băsescu a dezvăluit, luni seară, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea", cine i-a orchestrat cea mai amară pagină a vieţii sale.

O poveste cu adevărat cutremurătoare, spusă de un om trimis în închisoare în urma unei posibile erori judiciare:

-Rodica Culcer, prin televiziunea română, a aruncat toată acea mizerie şi toate acele neadevăruri pe ecranele televiziunii şi pe urmă pe internet. Doamna voia şi mai mult, îngroşând minciuna care a stat la baza acelor filmuleţe care au circulat.

-Băsescu i-a spus atunci că nu are dreptate şi că el ştie mai bine decât domnia ei( Rodica Culcer- n.red.) unde a fost ministrul Remeş.

-Omul acesta trăieşte sub un destin blestemat. Tot ce laudă, DISTRUGE! Băsescu este construit din răutate în exces şi are negru pe cerul gurii.

Cazul Remeș, o posibilă eroare judiciară - Documente din dosarul Caltaboșul probează cum a încălcat DNA legea prin montajul flagrantului eșuat livrat la TVR in 2007

-După ce se foloseşte temporar de o persoană sau alta, Băsescu o aruncă. Probabil, marinar fiind, nu a învăţat să-şi spele şosetele şi atunci...ca şi de şosete, se leapădă şi de oameni.

-Zece ani de zile, Băsescu a făcut cât de mult rău a putut face. Acum, pe ducă zic eu, mai încearcă(...). Cozile de topor, de frica a ceea ce li s-ar putea întâmpla, îl mai slujesc şi mai pun cătuşe pe mâini celor care îl deranjează.

- Fiecare român e o victimă a lui Băsescu.


(Remeş, la eliberarea din închisoare - captură foto Antena3)

-Băsescu a dărâmat Partidul Naţional Liberal. Eu sunt în posesia unei scrisori criminale adresate de un cetăţean oarecare preşedintelui Băsescu şi acel cetăţean îşi oferă sfaturile pentru a dărâma liberalii.


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "
Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".



×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close