Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri despre elevul care s-a sinucis: A avut medii mari, se integra foarte bine în colectiv

Dezvăluiri despre elevul care s-a sinucis: A avut medii mari, se integra foarte bine în colectiv

Dezvăluiri despre elevul care s-a sinucis: A avut medii mari, se integra foarte bine în colectiv
Sursa foto: Foto: oradetimis.ro
04 Sep 2011   •   21:47
Directorul liceului la care a învăţat elevul care s-a sinucis după ce a picat pentru a doua oară bacalaureatul a făcut o serie de declaraţii în cadrul emisiunii Sinteza Zilei. Potrivit directorului Ciprian Frumuşescu, Marius Sava a fost un elev liniştit, fără probleme, care s-a integrat foarte bine în colectiv şi nu a lăsat nici o secundă să se înţeleagă că urma să-şi ia viaţa.

L-am avut elev în clasa a XI-a. A fost un elev fără probleme, liniştit, media la purtare a fost 10. (...) Media generală pe clasa a XII-a a fost 8.08, iar în clasa a XI-a a fost 8.06”, a declarat profesorul.

Din clasa a noua s-a inegrat foarte bine în colectiv, a avut mulţi prieteni. Ieri seară, a fost la o petrecere cu foştii colegi. Nu a lăsat să se inţeleagă că va face un asemenea gest”, a continuat Ciprian Frumuşescu.

Directorul a mai precizat că, pe timpul anilor de liceu, media la matematică a elevului care s-a sinucis nu a fost niciodată mai mare de 5.50.

Media lui la matematică nu a fost niciodată mai mare de 5.50. La bacalaureat, a avut 4.35. În rest, toate competenţele le-a luat cu nivel maxim”, a explicat directorul.

Adolescentul fusese la o petrecere înainte de a se sinucide

Marius Sava
s-a sinucis după ce a picat şi a doua sesiune a examenului de bacalaureat. Tânărul era din Republica Moldova dar făcuse şcoala în România. Elevul a luat 9 la română, dar a avut probleme cu matematica, unde a luat doar 4.35.

Părinţii tânărului le-au declarat anchetatorilor că acesta era deprimat şi a plecat supărat de acasă de dimineţă. Cu o seară în urmă însă acesta s-a distrat cu prietenii.

Poliţiştii iau în calcul mai multe ipoteze. Prima ar fi legată de rezultatele slabe de la bacalaureat.

Cadavrul tânărului de 19 ani a fost descoperit în curtea unui depozit din Timişoara. După efecturarea necropsiei, medicii legişti vor putea spune clar care a fost cauza morţii.





×
Subiecte în articol: Timisoara Sinteza Zilei sinucidere
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close