Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Ilie Sârbu, despre realizarea celui mai mare drapel din lume: Este un record care ne onorează

Ilie Sârbu, despre realizarea celui mai mare drapel din lume: Este un record care ne onorează

Ilie Sârbu, despre realizarea celui mai mare drapel din lume: Este un record care ne onorează
27 Mai 2013   •   20:27

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a felicitat Antena 3 pentru iniţiativa pe care a avut-o, aducând România în Cartea Recordurilor cu cel mai mare steag din lume.

“Când e vorba de tricolor, (recordul) îşi dublează importanţa”, a precizat Ilie Sârbu în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3.

Aţi ajuns în culmea a ceea ce înseamnă prezenţa tricolorului în viaţa noastră. Este un record care ne onorează”, a continuat politicianul.

România are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a înscris tricolorul României în GUINNESS WORLD RECORDS™. "Avem un nou record mondial. Felicitări România! Felicitări Antena 3!" a declarat reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™, Jack Brockbank.

Steagul a fost desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi a fost omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman şi Caroli.
 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close