Antena 3 CNN Actualitate Ecaterina Andronescu: Nu cred că cineva poate să dovedească vreodată că am cerut sau am luat ceva

Ecaterina Andronescu: Nu cred că cineva poate să dovedească vreodată că am cerut sau am luat ceva

Ecaterina Andronescu: Nu cred că cineva poate să dovedească vreodată că am cerut sau am luat ceva
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    28 Oct 2014   •   20:31

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei, a spus, marţi, că nu are nicio legătură cu dosarul Microsoft, în care s-a cerut urmărirea penală pe numele său, adăugând că nu a cerut sau luat vreodată ceva de la cineva.

"Nu cred că cineva poate să dovedească vreodată că am cerut sau am luat de la cineva ceva. (...) Nu am nicio vină în această poveste, ce caut eu în această poveste?", a spus Ecaterina Andronescu, vicepreşedinte PSD, marţi, într-o intervenţie telefonică la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

De asemenea, Andronescu explică faptul că în perioada menţionată de DNA, ea nu era ministru al Educaţiei.

"Licenţele Microsoft s-au cumpărat în 2004, noiembrie 2009 şi în 2011 şi n-am avut niciodată nicio legătură cu licenţele Microsoft, pentru că nu eram ministru în niciuna din aceste perioade", a explicat Andronescu.

Preşedintele Comisiei juridice, Cătălin Boboc (PNL), a declarat marţi, după audierea senatorilor Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu, pentru care DNA a solicitat începerea urmăririi penale, că decizia a fost amânată prin votul PSD pentru 19 noiembrie, fiind vorba despre o abodare politică.

În acest dosar, DNA a cerut avize pentru urmărirea penală a nouă foşti miniştri - senatorii Şerban Mihăilescu şi Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tănăsescu, Gabriel Sandu şi Adriana Ţicău
.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close