Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, ATAC la Ponta. Ce PREVIZIUNI face fosta blondă de la Cotroceni

Elena Udrea, ATAC la Ponta. Ce PREVIZIUNI face fosta blondă de la Cotroceni

Elena Udrea, ATAC la Ponta. Ce PREVIZIUNI face fosta blondă de la Cotroceni
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Iul 2015   •   11:12
Elena Udrea a spus, marţi, că Victor Ponta a făcut o greşeală cu demisia de la şefia PSD şi îi mai dă doar câteva zile până pierde şi funcţia de premier. 
 
Mai mult, fostul ministru al Dezvoltării spune că nu înţelege de ce Ponta a stat plecat trei săptămâni, dacă s-a întors cu această soluţie.
 
"Nu înţeleg de ce a stat trei săptămâni plecat din ţară, dacă s-a întors cu această solutie, să plece de la şefia PSD. Că are un consultant slab, că nu găseşte soluţii potrivite e clar, că altfel azi era preşedintele României", a spus Elena Udrea, marţi, la ieşirea de la Poliţie, acolo unde a fost pentru măsura controlului judiciar.
 
Fostul ministru este de părere că demisia lui Ponta din fruntea PSD este o soluţie proastă şi crede că va pierde curând şi funcţia de premier.
 
"Mi se pare o soluţie proastă (demisia de la şefia PSD - n.r.). Ponta încearcă o soluţie de salvare personală prin acest gest, aşa cum a încercat mereu. Are un loc important în România şi ar fi putut face mai mult pentru ţară. Alege să se salveze pe el. Îi dau câteva zile până pierde şi funcţia de premier", mai spune Elena Udrea. 
 
Elena Udrea s-a prezentat, marţi dimineaţă, la Secţia 2 de Poliţie, având în vedere că se află sub control judiciar.
 
Premierul Victor Ponta a anunţat, duminică, pe pagina sa de Facebook, că se retrage de la conducerea PSD
 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Victor Ponta
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close