Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, pentru luju.ro: Niro i-a plătit salariul Sorinei Matei, la cererea lui Coldea

Elena Udrea, pentru luju.ro: Niro i-a plătit salariul Sorinei Matei, la cererea lui Coldea

Elena Udrea, pentru luju.ro: Niro i-a plătit salariul Sorinei Matei, la cererea lui Coldea
04 Feb 2015   •   22:10

Elena Udrea a acordat un interviu în exclusivitate pentru Lumeajustitiei.ro, în care a dezvăluit ca dosarele deschise de DNA au ca unic scop să i se închida gura în războiul pe care l-a pornit cu generalul SRI, Florian Coldea.

Informaţia a fost prezentată de Mihai Gâdea, miercuri, la "Sinteza Zilei".

"Elena Udrea acuză ca exista procurori şi judecători care de frică dau soluţii în dosare şi care răspund comenziilor venite de la Coldea şi Kovesi. Udrea a dat exemplul unui judecător de la Inalta Curte de Casatie şi Justitie care ar fi arestat un important om, la comanda.

De asemenea, ex-ministrul Elena Udrea a povestit cum afaceristul Dumitru Nicolae, zis Niro, i-ar fi relatat un episod din 2004, prin intermediul generalului Securitate, Gheorghe Dan, s-ar fi facut o interventie pentru Florian Coldea la afaceristul Alexandru Bittner.

Elena Udrea a mai dezvaluit in interviul exclusiv acordat Lumeajustitiei.ro ca exista jurnalisti platiti de oameni de afaceri, la ordinul SRI. In acest caz, Elena Udrea a nominalizat-o pe ziarista B1TV, Sorina Matei: “Doamnei Sorina Matei i s-a platit salariul sau i se plateste de catre domnul Nicolae Dumitru. Si asta la cererea lui Coldea"
Sursa: luju.ro

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Elena Udrea
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close