Antena 3 CNN Actualitate Emma Nicholson, la Sinteza Zilei. "M-am bucurat foarte mult să-l văd pe Adrian Năstase. Îmi pare rău că un prieten este la închisoare"

Emma Nicholson, la Sinteza Zilei. "M-am bucurat foarte mult să-l văd pe Adrian Năstase. Îmi pare rău că un prieten este la închisoare"

Emma Nicholson, la Sinteza Zilei. "M-am bucurat foarte mult să-l văd pe Adrian Năstase. Îmi pare rău că un prieten este la închisoare"
Sursa foto: Foto: Antena 3
24 Feb 2013   •   21:37
Baroneasa Emma Nicholson, raportor al Parlamentului European pentru România în perioada 2000-2004, a fost invitata lui Mihai Gâdea la emisiunea Sinteza Zilei. Baroneasa Emma Nicholson l-a vizitat astăzi, la penitenciarul Jilava, pe Adrian Năstase.

Cele mai importante declaraţii ale baronesei Emma Nicholson:

- Vizita mea a fost una particulară. Am cerut să fac această vizită. Vreau să-i mulţumesc ministrului Justiţiei, care mi-a permis să-l vizitez.

- Nu pot să critic şi nici să susţin o decizie a unei curţi judecătoreşti, dar imi pare rău că un prieten al meu este la închisoare.

- Sunt convinsă că şi eu şi el avem un interes comun faţă de politica externă. Am discutat despre afaceri externe. Eu sunt într-o comisie din Parlamentul britanic şi , inevitabil, nu cred că am fi putut să ne întâlnim fără să discutăm despre politica externă.

- Chiar dacă suntem de naţionalităţi diferite, avem interese comune.

- M-am bucurat foarte mult să-l văd pe Adrian Năstase.











×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Sinteza Zilei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close