Antena 3 CNN Actualitate Examenul de admitere în Baroul Bucureşti: Vezi cum copiază avocaţii

Examenul de admitere în Baroul Bucureşti: Vezi cum copiază avocaţii

Examenul de admitere în Baroul Bucureşti: Vezi cum copiază avocaţii
Sursa foto: Foto: Video News
14 Noi 2010   •   23:34

Este bătaie mare pe locurile de avocaţi anul acesta la Baroul Bucureşti. Atât de mare, încât mulţi candidaţi au încălcat regulile ca să treacă examenul.

Candidaţii s-au adunat de dimineaţă la examenul pentru un loc de stagiar sau avocat definitiv. Alături de rude şi prieteni. În timp ce studenţii îşi ocupă locurile în sală, rudele îşi ocupă poziţiile cât să nu fie observaţi în curtea facultăţii. Unii preferă chiar să sufle din maşini, de peste drum.

Dacă tot e greu, măcar să primească un ajutor. Prin cască wirelees, la telefon. Mama unei concurente a reuşit să facă rost de subiecte la aproape o oră după ce fiica ei a intrat în sala de examen.

Alte câteva rude ale viitorilor avocaţi au reuşit să dicteze aproape toate răspunsurile de care stagiarii aflaţi în examen aveau nevoie.

Anul acesta, peste o mie de studenţi au dat examen pentru locurile de avocaţi stagiari. Alţi 35 vor să intre defintiv în branşă, iar pentru asta au de trecut cinci probe. Iau examenul cei care depăşesc media 7. Unii dintre cei picaţi spun că departajarea este făcută şi de dispozitivele ultramoderne de inspiraţie.

 


×
Subiecte în articol: avocati candidati examen
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close