Antena 3 CNN Actualitate Fără camere de supraveghere la Bacalaureatul din toamnă. Boc este convins că ar fi trecut examenul

Fără camere de supraveghere la Bacalaureatul din toamnă. Boc este convins că ar fi trecut examenul

Fără camere de supraveghere la Bacalaureatul din toamnă. Boc este convins că ar fi trecut examenul
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Iul 2011   •   09:20

Ministrul Educaţiei revine asupra intenţiei de a monitoriza examenele de bacalaureat şi promite că la toamnă nu va amplasa camere de supraveghere în toate liceele. Examenul care le-a dat atâtea bătăi de cap candidaţilor în acest an nu ar fi fost o problemă pentru prim-ministru. Emil Boc este convins că l-ar fi trecut  din prima încercare.

Şeful Guvernului crede că s-ar fi aflat printre cei care au trecut bacalaureatul, dacă ar fi fost pus în faţa subiectelor din acest an. Emil Boc a evitat să spună şi ce notă crede că ar fi obţinut.

Ministrul Educaţiei susţine că nu există nicio legătură între lipsa camerelor de supraveghere din unele licee şi mediile mai mari obţinute de elevii acestora. Daniel Funeriu a declarat că nu intenţionează să introducă supraveghere video în toate liceele, pentru sesiunea din toamnă.

În acest an, promovabilitatea la bacalaureat este cea mai scăzută din istoria învăţământului. La nivel naţional, doar 44,47% dintre elevi au obţinut medie de trecere, înaintea contestaţiilor.

 


×
Subiecte în articol: Emil Boc camere video examen
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi: "Nu cred că fermierii fac aşa ceva"
x close