Antena 3 CNN Actualitate Femeia sfâşiată de câini a murit, după trei operaţii printre care şi un transplant de piele

Femeia sfâşiată de câini a murit, după trei operaţii printre care şi un transplant de piele

Femeia sfâşiată de câini a murit, după trei operaţii printre care şi un transplant de piele
28 Ian 2011   •   12:12

Femeia muşcată de câini în curtea ADP Sector 5 a încetat din viaţă, vineri, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti. Decesul a fost constatat la ora 11.30, potrivit unor surse medicale.

Şeful Clinicii de chirurgie plastică de la Spitalul "Bagdasar - Arseni", a declarat, vineri dimineaţă, că femeia era în stare critică şi în şoc posthemoragic şi că a fost supusă la trei intervenţii chirurgicale, printre care şi un transplant de piele pe porţiunile sfâşiate de animale.

În plus, cadrul medical a declarat că acest caz este unul dintre cele mai grave pe care le-a văzut în timpul carierei sale.

"Leziunile produse îndrăznesc să le asemuiesc cu un sindrom prin strivire, unul dintre cele mai grave leziuni din patologia traumatică", a spus medicul Ioan Florescu, şeful Clinicii de chirurgie plastică de la Spitalul "Bagdasar - Arseni".

Femeia - Tanioşa Sachievici - muşcată de câini a fost supusă deja la trei intervenţii chirurgicale, printre care şi un transplant de piele pe porţiunile sfâşiate de animale, a declarat, vineri, Florescu, informează Mediafax.

Tanioşa Sachievici a fost angajată recent la o firmă de deşeuri din Constanţa, care urma să deschidă un punct de lucru în Bucureşti. Ea primise acceptul de a ridica de la ADP Sector 5 un container pentru colectarea materialelor refolosibile, susţine patronul firmei, care, după ce a văzut reportajul la televizor, a venit la spital să-şi vadă angajata.
   
Pacienta a fost adusă, miercuri, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" în stare foarte gravă, cu traumatisme severe, plăgi adânci provocate de muşcături de câini, şoc hipotermic şi hemoragic, fiind găsită în curtea ADP Sector 5.

×
Subiecte în articol: femeie atac caini spital moarte
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close