Antena 3 CNN Actualitate Fenomen STRANIU într-o pădure de lângă Arad. Oamenii au încremenit când au văzut ce le iese în cale

Fenomen STRANIU într-o pădure de lângă Arad. Oamenii au încremenit când au văzut ce le iese în cale

Fenomen STRANIU într-o pădure de lângă Arad. Oamenii au încremenit când au văzut ce le iese în cale
de O.P.    |    04 Sep 2014   •   06:34

 Tot mai mulţi arădeni şi-a abandonat animalele de companie într-o pădure din apropierea oraşului. Astfel, doi pitoni, mai multe broaşte ţestoase, dar şi câţiva câini au fost găsiţi acolo în ultima perioadă de pădurari. Dacă sunt prinşi, stăpânii animalelor pot fi aspru amendaţi.

Pădurea Ceala, de lângă Arad, este unul dintre locurile preferate de cei care vor să iasă la un grătar la iarbă verde. De câtva timp, însă, a devenit locul unde arădenii îşi abandonează animalele de companie. Paznicii parcului au găsit doi pitoni chiar pe şoseaua principală din pădure.

Unul dintre pitoni era mort când a fost găsit de pădurari. Celălalt a fost capturat. Şarpele face parte dintr-o specie care nu este veninoasă.

Pe lângă şerpi exotici, în pădure au mai fost abandonate şi alte animale. De cele mai multe ori, proprietarii îşi abandonează aici câinii, dar paznicii au găsit şi broaşte ţestoase exotice.

Pădurarii atrag atenţia că abandonarea animalelor de companie în pădure este interzisă iar amenzile sunt cuprinse între 5.000 şi 60.000 de lei.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close