Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali află MÂINE dacă va fi eliberat din închisoare. Vezi declaraţia lui Băsescu privind GRAŢIEREA lui Gigi

Gigi Becali află MÂINE dacă va fi eliberat din închisoare. Vezi declaraţia lui Băsescu privind GRAŢIEREA lui Gigi

Gigi Becali află MÂINE dacă va fi eliberat din închisoare. Vezi declaraţia lui Băsescu privind GRAŢIEREA lui Gigi
de O.P.    |    18 Mar 2014   •   10:12

Decizia în cazul lui Gigi Becali, privind o posibilă eliberare pentru operaţia în Germania, va fi dată în cursul zilei de miercuri.

Cererea patronului Stelei a fost respinsă iniţial de Tribunalul Constanţa, deşi apărătorii omului de afaceri au ataşat la dosar părerile a cinci neurochirurgi care susţin că are nevoie urgentă de operaţie la coloană.

Dacă judecătorii ar accepta cererea de întrerupere a executării pedepsei, Gigi Becali ar fi eliberat pentru o perioadă de trei luni de zile. Între timp, şi Traian Băsescu s-a pronunţat împotriva solicitării de graţiere depusă de mama omului de afaceri. "Gigi Becali nu va avea un tratament preferenţial în privinţa graţierii, iar decizia nu va fi luată pe considerente electorale".

Preşedintele spune că primeşte mii de astfel de cereri şi le va tratata pe toate cu aceeaşi atenţie. Nu va conta că cei din fotbal sunt mai zgomotoşi pentru că au bani.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close