Antena 3 CNN Actualitate Greşeala pe care ar face-o 63% din români, dacă ar fi să meargă la un interviu de angajare

Greşeala pe care ar face-o 63% din români, dacă ar fi să meargă la un interviu de angajare

Greşeala pe care ar face-o 63% din români, dacă ar fi să meargă la un interviu de angajare
de O.P.    |    22 Aug 2013   •   05:58

Românul ar face orice ca să obţină un loc de muncă mai bănos. O demonstrează un studiu făcut de un site de recrutare care arată că aproape trei sferturi dintre români sunt dispuşi să se îmbrace sexy la interviul de angajare.

A fi atrăgător nu te ajută să ai succes doar în viaţa personală. Este cheia şi pentru o carieră de succes. Sau cel puţin aşa gândesc 63 la sută dintre românii chetionaţi într-un studiu făcut de un site de recrutare. Recunosc că sunt dispuşi să se îmbrace sexy la interviul de angajare, dacă asta i-ar ajuta să obţină jobul pe care şi-l doresc.

Dacă li s-ar cere să-şi schimbe look-ul radical, 60 la sută susţin că n-ar sta prea mult pe gânduri. Mai mult, două procente ar accepta să-şi facă intervenţii chirurgicale pentru un job bun.

Şi funcţionează pentru unii. 66% dintre respondenţi consideră ca au avut de câştigat la job datorită aspectului fizic. Sunt şi români care sunt de părere că au avut de pierdut la locul de muncă pentru că arată bine.

Alţi 20% dintre romani care susţin că look-ul nu contează în profesia pe care şi-au ales-o.

Şi pentru că look-ul pentru mulţi este important, 30% dintre candidaţi petrec câteva ore bune în faţa oglinzii înaintea unui interviu.

Studiul a fost derulat de catre site-ul de recrutare BestJobs.ro în perioada 2-24 iulie, pe un eşantion de 1.000 de respondenţi.


×
Parteneri
Cenunţătorul lui Coldea la DNA, dezvăluiri explozive despre şantaj
x close