Antena 3 CNN Actualitate În ce condiţii a încheiat contractul cu LPF clientul Ioanei Băsescu

În ce condiţii a încheiat contractul cu LPF clientul Ioanei Băsescu

În ce condiţii a încheiat contractul cu LPF clientul Ioanei Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Apr 2014   •   13:02

Mihai Corbu, clientul Ioanei Băsescu în tranzacţiile cu Gazprom, şi-a transformat agenţia imobiliară în firmă de consultanţă, abia după ce a încheiat contractul cu Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), informează sursazilei.ro.

Pe vremea în care a fost mandatat de Mitică Dragomir să negocieze contractul cu RCS-RDS, Corbu avea doar o agenţie imobiliară şi nu avea dreptul legal să încheie astfel de înţelegeri. Sursazilei.ro mai scrie că fostul şef al LPF nu ar fi anunţat Adunarea Generală a Ligii că l-a angajat pe Corbu.

Deşi în spaţiul public au apărut numeroase dezvăluiri despre afacerile îndoilenice de la Ligă, judecătorul a decis să nu-l aresteze preventiv pe Mitică Dragomir, pentru că procurorii nu ar reuşit să demonstreze că banii s-au întors la fostul şef al LPF după ce comisionul de trei milioane de euro a fost spălat de Mihai Corbu printr-o suveică de firme-fantome.

Procurorii îl cercetează în libertate pe Dragomir sub acuzaţia că ar fi prejudiciat LPF cu trei milioane de euro, în dosarul privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I.

 

 

×
Subiecte în articol: Ioana Basescu Gazprom Miticã Dragomir
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close