Antena 3 CNN Actualitate Ioan Ghişe, la Subiectiv: Bilanţul DNA este contrafăcut. Aici este numai o demagogie politică de imagine

Ioan Ghişe, la Subiectiv: Bilanţul DNA este contrafăcut. Aici este numai o demagogie politică de imagine

Ioan Ghişe, la Subiectiv: Bilanţul DNA este contrafăcut. Aici este numai o demagogie politică de imagine
24 Feb 2015   •   20:51

Bilanţul DNA pe 2014 este unul contrafăcut, a declarat senatorul Ioan Ghişe în emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv de la Antena 3.

„Bilanţul acesta este contrafăcut din următoare motive simple: primul – nu se spune, dintre cazurile menţionate, când au început ele. Pentru că ştiţi ce au făcut? Au pus pe masă mii de cazuri în ultima jumătate de an şi la începutul acestui an. Şi doi: recomand să meargă preşedintele Iohannis al tuturor românilor la o direcţie a Ministerului Sănătăţii ca să afle cum pleacă medicii din ţară. Mulţi dintre ei lucrează chiar în Germania. Pentru că aici este numai o demagogie politică de imagine”, a declarat senatorul Ioan Ghişe.

DNA şi-a făcut astăzi bilanţul. Laura Codruţa Kovesi a catalogat 2014 ca fiind anul recordurilor pentru instituţia pe care o conduce. La eveniment au participat multe personalităţi, printre care premierul, preşedintele, ministrul Justiţiei, şefa Curţii Supreme şi membri CSM.


×
Subiecte în articol: Subiectiv Răzvan Dumitrescu Ioan Ghise
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close