Antena 3 CNN Actualitate Iohannis îi îndeamnă pe români să meargă pe bicicletă: Îmbunătățirea calității vieții trebuie să reprezinte un obiectiv

Iohannis îi îndeamnă pe români să meargă pe bicicletă: Îmbunătățirea calității vieții trebuie să reprezinte un obiectiv

Iohannis îi îndeamnă pe români să meargă pe bicicletă: Îmbunătățirea calității vieții trebuie să reprezinte un obiectiv
Sursa foto: foto: AGERPRES
25 Apr 2015   •   13:05

Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să meargă tot mai des pe bicicletă, pentru a fi sănătoşi şi pentru binele oraşului. 

Probabil, inspirat de vremea frumoasă din acest week-end, preşedintele a postat pe Facebook o fotografie în care apare mergând pe bicicletă. Iohannis pledează în mesajul său pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor prin mişcare. "Mersul cu bicicletă, fie duminica în parc sau în fiecare dimineaţă spre serviciu, ne menţine sănătoşi, reduce traficul rutier şi implicit poluarea", spune preşedintele.

Nu este însă pentru prima dată când Iohannis îi susţine pe biciclişti. Şi în campania electorală a participat la un eveniment care promova acest lucru.

''Viața din marile orașe este de multe ori agitată și aglomerată, iar îmbunătățirea calității vieții trebuie să reprezinte un obiectiv pe termen mediu și lung. Mersul cu bicicleta fie duminica în parc sau în fiecare dimineață spre serviciu ne menține sănătoși, reduce traficul rutier și implicit poluarea. Sunt alături de bicicliști și îndemn cât mai multe persoane să se deplaseze folosind bicicleta'', a scris Iohannis pe Facebook.

Mai multe marșuri ale bicicliștilor au loc la acest sfârșit de săptămână la București și în localitățile Sibiu, Pantelimon și Brănești.



×
Subiecte în articol: romani Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close