Antena 3 CNN Actualitate Judeţul Botoşani rămâne trei zile fără apă, în perioada 20- 23 septembrie

Judeţul Botoşani rămâne trei zile fără apă, în perioada 20- 23 septembrie

Judeţul Botoşani rămâne trei zile fără apă, în perioada 20- 23 septembrie
Sursa foto: Foto: soxfirst.com
14 Sep 2012   •   15:00

Municipiile Botoşani şi Dorohoi, oraşele Bucecea, Flămânzi şi peste 30 de comune din judeţul Botoşani vor rămâne, timp de trei zile, fără apă, ca urmare a opririi generale a sistemului de alimentare cu apă, a anunţat, vineri, directorul societăţii Nova Apaserv, Gabriel Cârlan, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, în perioada 20- 23 septembrie 2012 vor fi efectuate revizii generale şi lucrări de reparaţii capitale, care determină operatorul de apă să sisteze furnizarea apei în toate localităţile.
   
Astfel, manevrele de oprire vor fi efectuate pe 20 septembrie,  începând cu ora 22.00, iar repunerea în funcţiune a sistemului va începe în seara zilei de 22 septembrie.
   
''Având în vedere că umplerea şi reechilibrarea sistemului sunt operaţiuni ce trebuie să se facă lent şi treptat, pentru evitarea producerii unor eventuale avarii, informăm consumatorii că reluarea furnizării apei va fi resimţită diferenţiat de către aceştia, întregul sistem intrând în parametrii normali de funcţionare abia în cursul zilei de duminică sau chiar luni', a anunţat Cârlan.
   
Operatorul de apă cere populaţiei ca în perioada respectivă să îşi facă rezerve de apă.



×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close