Antena 3 CNN Actualitate La ordinea zilei: Directorul Radio Tecuci îl acuză pe primarul oraşului de sabotarea deliberată a staţiei sale

La ordinea zilei: Directorul Radio Tecuci îl acuză pe primarul oraşului de sabotarea deliberată a staţiei sale

La ordinea zilei: Directorul Radio Tecuci îl acuză pe primarul oraşului de sabotarea deliberată a staţiei sale
25 Iun 2015   •   20:36

Directorul unui post de radio privat din Tecuci reclamă primarul oraşului că "i-a scos emiţătorul din priză", făcându-i imposibilă funcţionarea staţiei de radio.

Directorul Radio Tecuci, Cristian Pohrib, a afirmat, într-o intervenţie telefonică la emisiunea "La ordinea zilei", că primarul oraşului, Daniel Ţuchel, pune presiuni pe instituţiile media şi pe jurnaliştii locali pentru a transmite doar informaţiile care îi convin.

"Nu emitem din data de 18 iunie. (...) De trei ani de când este primar, o altă opinie decât a domniei sale, nu este acceptată. Sunt ziarişti care au fost ameninţaţi. Nu ştiţi ce poate face un primar. Dacă vreau să te distrug, te distrug!", a spus Cristian Pohrib, la Antena 3.

Directorul Radio Tecuci a afirmat că, în primele opt luni de mandat ale lui Daniel Ţuchel, acesta a schimbat trei studiouri de radio. "Oriunde m-am dus să îmi instalez antena, imediat au început presiunile", a completat el.

Pe de altă parte, primarul oraşului Tecuci a negat acuzaţiile aduse de omul de presă, arătând că "sunt lucruri inventate".

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close