Antena 3 CNN Actualitate La ordinea zilei: Răzvan Savaliuc, despre HARTA arestabililor şi INTERESUL lui Băsescu în dezbinarea USL

La ordinea zilei: Răzvan Savaliuc, despre HARTA arestabililor şi INTERESUL lui Băsescu în dezbinarea USL

La ordinea zilei: Răzvan Savaliuc, despre HARTA arestabililor şi INTERESUL lui Băsescu în dezbinarea USL
20 Feb 2014   •   20:17

Traian Băsescu are tot interesul să îi dezbine pe liderii USL, a afirmat jurnalistul luju.ro, Răzvan Savaliuc, în ediţia de joi a emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3, unde a enumerat mai multe motive

În opinia jurnalistului luju.ro, îndemnul lui Traian Băsescu către Victor Ponta, de a-l numi pe Klaus Iohannis prim-vicepremier, vine în contextul în care primarul Sibiului are peste o săptămână un nou termen la Curtea de Apel Alba Iulia, "unde, dacă va fi declarat incompatibil în dosarul făcut de ANI, va avea o problemă foarte mare. Şi aici, pentru Traian Băsescu, va fi aur curat".

În plus, Răzvan Savaliuc a adăugat că, dacă USL va decide să aibă candidat unic la prezidenţiale, atunci va reuşi din prima. Dar, "dacă reuşeşte să îi dezbine şi să existe la prezidenţiale pe de o parte Ponta şi pe de alta Antonescu, atunci se va face turul doi, probabil cu Elena Udrea".

"Şi ar fi singura şansă pentru candidatul pe care şi-l doreşte Traian Băsescu preşedinte, unde va avea confirmarea că va fi premier, să ajungă cu şanse reale la preşedinţie", a mai spus Răzvan Savaliuc.

Jurnalistul luju.ro a vorbit şi despre harta arestabililor, publicată pe Lumea Justiţiei.ro, în care apar mulţi social-democrati şi liberali extrem de influenţi in teritoriu – fie că vorbim de preşedinţi de Consilii Judetene, de primari ai unor oraşe de top, de parlamentari sau chiar de foşti miniştri –, capabili să organizeze şi să finanteze campanii electorale, riscă se se aleagă cu dosare DNA.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close