Antena 3 CNN Actualitate La Ordinea Zilei. Tragedie aviatică: opt morţi doi răniţi. "Erau oameni între 24 şi 46 de ani, deci foarte tineri"

La Ordinea Zilei. Tragedie aviatică: opt morţi doi răniţi. "Erau oameni între 24 şi 46 de ani, deci foarte tineri"

La Ordinea Zilei. Tragedie aviatică: opt morţi doi răniţi. "Erau oameni între 24 şi 46 de ani, deci foarte tineri"
Sursa foto: Foto: Antena 3
21 Noi 2014   •   20:41

Dragoş Frumosu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Industria Alimentară, a vorbit în ediţia de vineri seară a emisiunii La Ordinea Zilei despre posibilele cauze ale accidentului de elicopter din Sibiu.

"Erau oameni între 24 şi 46 de ani, deci foarte tineri. Ce este iar foarte grav este că se întâmplă a „n” oară să fie nişte oameni pregătiţi, specialişti într-un anumit domeniu”, a precizat Dragoş Frumosu.

Dacă elicopterul a avut o defecţiune tehnică, până la urmă, cei ce se fac vinovaţi pentru o astfel de situaţie trebuie să răspundă şi trebuie să aibă acea responsabilitate foarte mare atunci când fac reviziile unor astfel de aparate. Dacă, într-adevăr, a fost o eroare de pilotaj - uneori ţi-e greu să crezi că nişte oameni cu o astfel de pregătire pot face aşa ceva sau li se poate întâmpla aşa ceva”.

Sigur că ipotezele sunt foarte multe şi nu ştim deocamdată, dar, subliniez, este foarte grav şi n-aş vrea, sub nicio formă, să mai mergem în continuare după nişte verificări de luni sau poate ani de zile după care întotdeauna mortul să fie de vină”, a mai declarat Dragoş Frumos.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close