Antena 3 CNN Actualitate La un an de la tragedia din Apuseni, autorităţile vin cu primele concluzii oficiale

La un an de la tragedia din Apuseni, autorităţile vin cu primele concluzii oficiale

La un an de la tragedia din Apuseni, autorităţile vin cu primele concluzii oficiale
de O.P.    |    S.T.    |    19 Ian 2015   •   14:52
UPDATE. CIAS a dat publicităţii primul document oficial privind accidentul din Apuseni de acum un an. Potrivit declaraţiei provizorii nu s-au găsit nereguli la motor, iar antena sistemului ELT găsită pe epavă era ruptă.

Raportul Final va fi adus la cunoștința victimelor și rudelor acestora sau asociațiilor acestora, va fi postat pe site-ul oficial al instituției și vor fi notificate toate părțile implicate, în conformitate cu art. 16 alin. (8) al Regulamentului (UE) nr. 996/2010.

Vezi AICI primele concluzii oficiale cu privire la cauzele prăbuşirii avionului.

Ştirea iniţială:

La un an de la tragedia din Apuseni, vor fi comunicate primele concluzii oficiale cu privire la cauzele prăbuşirii avionului.

Comisia de investigaţie a aviaţiei civile, CIAS, va publica astăzi raportul parţial al accidentului. Ultimele informaţii din anchetă au arătat că avionul era în stare bună de funcţionare.

Specialiştii spun că pilotul Adrian Iovan ar putea fi responsabil pentru prăbuşirea aeronavei şi amintesc şi de condiţiile meteo nefavorabile din momentul producerii accidentului.

În tragedia din Apuseni, din 20 ianuarie 2014, şi-au pierdut viaţa Adrian Iovan şi studenta Aura Ion şi au fost răniţi copilotul şi cei patru medici aflaţi în avion. Aceştia se duceau de la Bucureşti la Oradea să preleveze ficatul de la un donator care suferise un accident vascular cerebral.

×
Subiecte în articol: accident aviatic Apuseni
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close