Antena 3 CNN Actualitate Liberalii BOICOTEAZĂ Comisia Nana. Şedinţa privind achiziţia terenului din Călăraşi, AMÂNATĂ pentru ora 16.00

Liberalii BOICOTEAZĂ Comisia Nana. Şedinţa privind achiziţia terenului din Călăraşi, AMÂNATĂ pentru ora 16.00

Liberalii BOICOTEAZĂ Comisia Nana. Şedinţa privind achiziţia terenului din Călăraşi, AMÂNATĂ pentru ora 16.00
de O.P.    |    16 Dec 2013   •   14:20
UPDATE 14.15 - Partidul Naţional Liberal a boicotat Comisia Nana,  cea care verifică modul în care fiica preşedintelui Traian Băsescu a reuşit să cumpere 290 hectare de pământ în comuna Nana.

Prima şedinţă trebuia să aibă loc la ora 14, însă a fost amânată pentru ora 16, când sunt aşteptaţi şi liberalii pentru a exista cvorum.


Jurnalistul Radu Tudor a arătat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că boicotul este un lucru pe care liberalii nu şi-l pot permite, în perspectiva anului 2014. "Să nu ancheteze afacerea lui Traian Băsescu ar însemna sinuciderea PNL", a declarat Radu Tudor la Antena 3.

Ştire iniţială 06.40

Comisia Nana îşi începe astăzi activitatea. Membrii ei vor verifica modul în care fiica preşedintelui Traian Băsescu a reuşit să cumpere 290 hectare de pământ în comuna Nana, judeţul Călăraşi.

În prima şedinţă a comisiei, membrii vor adopta un regulament de ordine interioară. Iar în zilele următoare vor audia mai multe persoane, se vor studia documentele tranzacţiei şi, eventual, se vor face şi deplasări în teren.

Rezultatul raportului va fi făcut public peste 60 de zile.

×
Subiecte în articol: comisia nana Ioana Basescu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close