Antena 3 CNN Actualitate Locul de parcare se păzeşte cu gloanţe, bulgări şi beţe, în cartierul bucureştean Rahova

Locul de parcare se păzeşte cu gloanţe, bulgări şi beţe, în cartierul bucureştean Rahova

Locul de parcare se păzeşte cu gloanţe, bulgări şi beţe, în cartierul bucureştean Rahova
10 Ian 2011   •   10:19

Locul de parcare se păzeşte cu pistolul în cartierul Rahova din Bucureşti. Nervos pentru că şi-a găsit ocupat locul pe care îşi parca de obicei maşina, un bucureştean a împuşcat cu gloanţe de cauciuc un tânăr de 25 de ani.

Bărbatul s-a enervat când a văzut o maşină oprită chiar pe locul în care obişnuia el să parcheze. A coborât din maşină cu un pistol în mână şi a început să ameninţe pe toată lumea.

Şoferul nu s-a mulţumit, însă, doar să îndrepte pistolul către vecinii săi, ci a şi apăsat pe trăgaci. Unul dintre gloanţele de cauciuc l-a nimerit pe prietenul şoferului care parcase greşit.

Sătui să-i mai aştepte pe poliţişti, oamenii din zonă au început să arunce cu bulgări de zăpadă şi beţe în agresor. În cele din urmă, tânărul s-a refugiat într-o scară de bloc, acolo unde l-au găsit ulterior poliţiştii şi jandarmii.

Chiar dacă avea permis de port armă, bărbatul a fost dus la secţie, unde au ajuns şi ceilalţi oameni implicaţi în scandal. Toţi s-au ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

 

×
Subiecte în articol: parcare gloante Bulgari rahova pistol
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close