Antena 3 CNN Actualitate Lucas are nevoie de ajutorul tău! Cazul impresionant al unui băieţel bolnav din Ploieşti, prezentat în emisiunea Subiectiv

Lucas are nevoie de ajutorul tău! Cazul impresionant al unui băieţel bolnav din Ploieşti, prezentat în emisiunea Subiectiv

Lucas are nevoie de ajutorul tău! Cazul impresionant al unui băieţel bolnav din Ploieşti, prezentat în emisiunea Subiectiv
Sursa foto: Foto: Antena 3
27 Aug 2014   •   21:34

Visul unor tineri din Ploieşti a devenit realitate când pe lume a venit primul lor copil. Aşteptat cu multă dragoste, băieţelul a primit însă diagnostice crunte, pe care le-a învins unul după altul. A rămas însă cu o mare problemă. Nu aude. Iar preţul unei vieţi normale este prea mare pentru părinţii lui: 25.000 de euro. Bani pe care oamenii n-au reuşit să-i strângă chiar dacă au vândut tot ce-au avut de preţ.

Cu ochii lui mari şi curioşi, Lucas a fost cea mai mare bucurie pentru părinţi atunci când a venit pe lume. Chiar dacă era prematur. Şi în ciuda faptului că medicii nu i-au dat nicio şansă la viaţă. I-au pus 17 diagnostice.

Şi este şi azi o minune de copil. Zi de zi, părinţii îi privesc chipul frumos şi-i vorbesc. Chiar dacă ştiu că el nu-i aude.

Lucas are hiperacuzie neurosenzorială bilaterală profundă. Nu aude absolut nimic. Anul acesta a fost trecut pe lista de implant cohlear. Dar n-a avut noroc.

Din păcate, chiar dacă Lucas va primi până la urmă implanturile cohleare menite să îi dea auzul, statul plăteşte doar unul. Pentru celălalt, părinţii trebuie să găsească 25.000 de euro.

Pentru ca şansele de recuperare să fie totale, Lucas ar trebui să primească implantul până la vârsta de 2 ani.

Părinţii speră că oameni de bine le vor auzi strigătul disperat şi îi vor ajuta să-şi facă bebeluşul bine.

Iată numerele de cont în care se pot face donaţii:



Cazul lui Lucas a fost prezentat în emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv.






×
Subiecte în articol: Subiectiv Răzvan Dumitrescu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close