Antena 3 CNN Actualitate Mădălin Voicu îl felicită pe Eugen Iacobescu: Sper ca România să aibă în sfârşit o justiţie, nu cea pe care a construit-o Traian Băsescu!

Mădălin Voicu îl felicită pe Eugen Iacobescu: Sper ca România să aibă în sfârşit o justiţie, nu cea pe care a construit-o Traian Băsescu!

Mădălin Voicu îl felicită pe Eugen Iacobescu: Sper ca România să aibă în sfârşit o justiţie, nu cea pe care a construit-o Traian Băsescu!
23 Iul 2014   •   17:43

Eugen Iacobescu a vorbit despre dosarul Mircea Băsescu-Bercea Mondial, dosar din care au dispărut probe importante.

În cadrul ediţiei  de astăzi al emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu", Mădălin Voicu a vorbit despre acest subiect.

"Eu sunt foarte încântat, că în sfârşit, o persoană cum este domnul Iacobescu, a avut nu numai curajul, dar şi dorinţa de a explica  până în cel mai mic amănunt cum au decurs lucrurile şi în ce fel, astăzi DNA-ul, inversează, sau chiar schimbă datele problemei. Este de lăudat şi sper să mai existe şi alte personaje ca domnul Iacobescu în procuratură ca lucrurile s[ fie clarificate!", a declarat Mădălin Voicu.

"Acestă târguială, această lamentare, acestă moarte prelungită, care până la urmă va veni în ceea ce îl priveşte pe Mircea Băsescu,  va ajunge până la porţile Cotroceniului. Şi atunci normal că există oameni care se feresc să aducă dovezi eficiente şi concrete, pentru a fi inculpat şi Traian Băsescu, nu numai Mircea Băsescu, şi cred că acum, din această cauză se stopează sau se tergiversează lucrurile ", a mai adăugat Mădălin Voicu.

"Sper ca România să aibă în sfârşit o justiţie, nu cea pe care a construit-o Traian Băsescu, şi în sfârşit să putem vorbi despre o dreptate pe care ţi-o face o justiţie pe care să o considerăm credibilă!", a încheiat senatorul.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close