Antena 3 CNN Actualitate Mafiot italian, căutat pentru infracţiuni economico-financiare, a fost prins pe aeroportul Otopeni

Mafiot italian, căutat pentru infracţiuni economico-financiare, a fost prins pe aeroportul Otopeni

Mafiot italian, căutat pentru infracţiuni economico-financiare, a fost prins pe aeroportul Otopeni
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
04 Sep 2012   •   19:18

Un italian, în vârstă de 66 de ani, căutat de autorităţile din Italia pentru infracţiuni economico-financiare, a încercat să intre în România, prin Otopeni, folosind documente de identitate false, informează Agerpres.

"În jurul orei 17,00, din direcţia Zurich (Elveţia), s-a prezentat la intrarea în ţară un bărbat care s-a legitimat cu documente italiene de identitate. La control, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul este fals. În urma verificărilor, inclusiv în sistemul informatic Schengen, s-a stabilit că bărbatul de 66 de ani, cetăţean italian, este căutat de autorităţile din Italia pentru infracţiuni economico-financiare", a declarat Fabian Bădilă, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.
   
Bărbatul se numeşte Elio Ciolini şi în acest moment se află în custodia poliţiei de frontieră, urmând a fi predat poliţiştilor ilfoveni în vederea luării măsurilor legale.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close