Antena 3 CNN Actualitate Proxenetul „Scooby“ povesteşte cum livra tineri săraci oamenilor cu bani

Proxenetul „Scooby“ povesteşte cum livra tineri săraci oamenilor cu bani

Proxenetul „Scooby“ povesteşte cum livra tineri săraci oamenilor cu bani
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Iul 2011   •   18:43

Costel Ţurcan, zis Scooby, bărbatul dat în urmărire în dosarul proxeneţilor a vorbit pentru prima dată de la izbucnirea scandalului. Aflat în Germania, acesta a auzit că un mandat de arestare preventivă a fost emis pe numele lui. A hotărât să povestească totul, de la cum ajung tinerii săraci să se prostitueze până la felul în care aceştia sunt livraţi oamenilor cu bani.

Costel Ţurcan este acuzat de proxenetism, mai exact despre faptul că ar fi livrat contra unor sume de bani, băieţi dispuşi să facă sex cu bărbaţi maturi. Tinerii ar fi ajuns la Andrei Staicovici, om de afaceri din Bucureşti, Doru Iuga, directorul OTV şi germanul Klaus Zender.  Tinerii erau numiţi "bebeluşi".

În interceptări, Costel Ţurcan vorbeşte despre livrarea unui tânăr către un senator. Anchetatorii l-au identificat în persoana lui Mimiş Petru, fost preşedinte PRM Giurgiu.

Nu este însă singurul om politic care ar fi fost implicat în aceste afaceri, susţine bărbatul.

Scooby se află în Germania unde se prostituează. Câştigă 400 de euro pe noapte pentru servicii sexuale complete. Susţine că a fost copil orfan şi a fost nevoit să întreţină relaţii sexuale pentru bani.

La fel ca ceilalţi tineri care îşi duc veacul prin gări.

Pe numele lui Costel Ţurcan s-a emis în urmă cu două zile un mandat de arestare în lipsă. Poliţia l-a dat în urmărire generală deoarece nu s-a prezentat la audieri.

 


×
Subiecte în articol: proxenetism otv Germania scandal tineri
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close