Antena 3 CNN Actualitate Mesajul mamei copilului ucis de câini, după ce legea privind eutanasierea câinilor maidanezi a intrat în vigoare

Mesajul mamei copilului ucis de câini, după ce legea privind eutanasierea câinilor maidanezi a intrat în vigoare

Mesajul mamei copilului ucis de câini, după ce legea privind eutanasierea câinilor maidanezi a intrat în vigoare
de S.T.    |    25 Sep 2013   •   17:50

Andreea Felicia Anghel, mama băieţelului care a murit după ce a fost muşcat de câini maidanezi, afirmă, într-un mesaj postat pe Facebook după ce legea privind eutanasierea câinilor fără stăpân a intrat în vigoare, că "se pare ca sacrificiul lui Ionuţ nu a fost în zadar".

"Vă mulţumim din suflet pentru susţinere şi pentru faptul că aţi fost alături de noi. Se pare că sacrificiul lui Ionuţ nu a fost în zadar. De sus, din Împărăţia Cerurilor, ne-a luminat şi ne-a dat gândul cel bun, pentru ca alţi «Ionuţi» să nu mai păţească ce a păţit el. Ne bucurăm că legea a trecut, sperăm să fie aplicată şi să nu mai auzim de tragedii", afirmă mama băieţelului în mesajul semnat "Familia Anghel".



Preşedintele Băsescu a semnat, miercuri, decretul de promulgare a legii privind câinii fără stăpân, după ce Curtea Constituţională a decis la prânz că textul legislativ este constituţional.

Legea, adoptată după moartea lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi, a fost contestată la CCR de un grup de 30 de parlamentari, din toate grupurile parlamentare, cu excepţia UDMR.

×
Subiecte în articol: caini maidanezi
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close