Antena 3 CNN Actualitate Microbuzele morţii la Iaşi! Ţepuşe din fier ruginit în mijloacele de transport

Microbuzele morţii la Iaşi! Ţepuşe din fier ruginit în mijloacele de transport

Microbuzele morţii la Iaşi! Ţepuşe din fier ruginit în mijloacele de transport
Sursa foto: Foto: bzi
de S.T.    |    05 Apr 2012   •   12:53

Ieşenii şi-au manifestat până de curând nemulţumirea faţă de condiţiile mizere pe care le oferă mijloacele de transport ale RATP, iar acum s-a ajuns la situaţia în care cetăţenii se rănesc în microbuze, scrie buna ziua iaşi.

Mizeria şi aglomeraţia sunt nelipsite în microbuze, dar oamenii s-au obişnuit de mult cu aceste inconveniente. De parcă nu ar fi suficient de incomode scaunele autoturismelor, tabla ruginită şi sârmele ieşite din ele le transformă în adevărate pericole publice.



Cazul unei fetiţe de 10 ani arată cât de primejdioase sunt aceste scaune pentru sănătatea călătorilor.

"Fetiţa mea circulă într-un maxi-taxi 20 şi s-a tăiat într-un fier ruginit ieşit din scaun! M-a sunat şi mi-a spus ce s-a întâmplat iar când am ajuns acolo avea mânuţa plină de sânge(...) Dacă fetiţa mea ar fi avut diabet şi-ar fi putut pierde mâna!", a spus Ramona Apetri, o mamă intrigată de condiţiile oferite de Regia Autonomă de Transport Public Iaşi.

Ieşeanca revoltată susţine că, după acest incident, a fost la sediul Regiei Autonome de Transport Public Iaşi unde a avut o întâlnire cu directorul Maricel Gherca şi Liviu Nastase, şeful biroului în cadrul Regiei, şi că a primit promisiuni că se vor face remedieri, dar s-au devedit a fi deşarte.

"După trei zile, fetiţa mea iar s-a taiat în maxi-taxi! Nu mi-a venit să cred!", a spus Ramona Apetri.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close