Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Aşa cum există ciomăgari care îl linşează pe Iohannis, există şi o propagandă de pupincurişti la Iohannis

Mircea Badea: Aşa cum există ciomăgari care îl linşează pe Iohannis, există şi o propagandă de pupincurişti la Iohannis

Mircea Badea: Aşa cum există ciomăgari care îl linşează pe Iohannis, există şi o propagandă de pupincurişti la Iohannis
21 Dec 2014   •   23:58

Aşa cum există ciomăgari care îl linşează pe Iohannis, există şi o propagandă de pupincuriştii la Iohannis, a declarat Mircea Badea în ediţia de duminică a emisiunii În gura presei.

“Eu astăzi m-am întrebat şi eu - doar atât am făcut, m-am întrebat - în legătura cu rochia doamnei Iohannis, că mi-a sărit în ochi. Adică e ceva neobişnuit. Habar n-am, e bine, e rău, nu ştiu, nu mă pricep. Şi m-am întrebat şi eu pe Facebook: “rochie înflorată deasupra genunchiului la învestire?” Adică am întrebat. E, aşa cum există ciomăgari care îl linşează pe Iohannis, există şi o propagandă de pupincurişti la Iohannis, ceva de-ţi cade capul de pe umeri. Uite, de exemplu ce am păţit eu, care am fost linşat azi pentru că am îndrăznit să mă întreb dacă... Adică, atât am zis, citez: “rochie înflorată deasupra genunchiului la învestire?” Asta e tot”, e precizat Mircea Badea.

 

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close