Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Nu mai ştiu ce înseamnă dreptatea! Am probleme mari în a discerne în legătură cu această noţiune

Mircea Badea: Nu mai ştiu ce înseamnă dreptatea! Am probleme mari în a discerne în legătură cu această noţiune

Mircea Badea: Nu mai ştiu ce înseamnă dreptatea! Am probleme mari în a discerne în legătură cu această noţiune
24 Iul 2014   •   18:41

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei l-au pus sub acuzare pe Andrei Bădin, suspectat că a primit mită de la Adrian Duicu, fostul președinte al Consiliului Județean Mehedinți.

Citizen Badea a vorbit pe larg despre acest subiect în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu".

"Eu sper să i se întâmple, uman, tot ce poate să i se întâmple mai rău domnul Bădin.  Nu mai ştiu ce înseamnă dreptatea! Am probleme mari în a discerne în legătură cu această noţiune, aşa cum îmi este greu să mai pot discerne legat şi de altă noţiune, şi anume legalitatea", a declarat Mircea Badea.

"Vorbeam mai devreme cu Felix Rache despre Bădin şi am aflat că Duicu ia plătit concediu, acum, întrebarea este cine îi plăteşte leafa? Acesta este Întrebarea cea mai importantă", a mai adăugat Citizen Badea.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close